Piyasayı dolandıran Tesettür firması

Piyasayı dolandıran Tesettür firması

Firma yetkililerinin reklam verdikleri medya ile yaptığı her türlü yazışması kayıt altında bulunurken Sanayi ve Ticaret bakanlığı ile savcılıkların söz konusu firma için harekete geçeceği belirtiliyor

KCRtesettur.com sitesi üzerinden ferace, başörtüsü, çarşaf gibi tesettür ürünleri satan firma, internet siteleri ve gazetelere verdiği reklam ücretini ödemeyerek piyasayı dolandırıyor.

Halkın dini duygularını istismar eden firmanın bir çok müşterisine de yanlış ve eksik ürün göndererek dolandırdığı ifade edildi.

Firmada Kemal Kaçar ve Kaan adında isimler 0531 961 50 72 numaralı telefondan özellikle geçtiğimiz kurban bayramı öncesi internet sitelerine ve gazetelerin sitelerine reklam verdi. Daha çok muhafazakar medyaya reklam veren KCR Tesettür, aralarında Yeni Akit ve Risale Haber'in de olduğu medyaya borcunu hâlâ ödemedi.

Firma yetkililerinin reklam verdikleri medya ile yaptığı her türlü yazışması kayıt altında bulunurken Sanayi ve Ticaret bakanlığı ile savcılıkların söz konusu firma için harekete geçeceği belirtiliyor.

 

kcrtesettur.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum