Oyuncu Arda Kural: Namaz kılmak için süre istediğimde bana aşağılar gibi bakıyorlardı

Oyuncu Arda Kural: Namaz kılmak için süre istediğimde bana aşağılar gibi bakıyorlardı

Uzun süredir psikolojik sorunları nedeniyle ekranlardan uzak kalan Arda Kural, yıllar önce televizyon dizisinde yaşadığı sıkıntıları açıkladı. 

Eski rol arkadaşı Sarp Levendoğlu'ndan baskı gördüğünü ifade eden Kural, sette namaz kılmak için süre istediğinde arkadaşlarının ona aşağılar gibi baktığını söyledi.

Kural, TV8 ekranlarında yayınlanan bir programa katılarak dikkat çeken itiraflarda bulundu. Zor günleri geride bıraktığını söyleyen Kural, senaryo yazmaya başladığını açıkladı.

Emret Komutanım dizisinin çekimlerinde yaşadığı zorluklardan bahseden Kural, canlı yayında şunları söyledi: "Çok iyiyim. İçimdeki ve kafamdaki bütün düşünceleri çözdüm. Benim durumum düşünseldi. Hayatta bir şekilde düşmanlar oluyor, ben de böyle şeyleri sevmem. Piyasaya küstüm bu da 10 yıl sürdü. Büyük sıkıntılar yaşadım ama hayranlarım benden vazgeçmedi. Her şeye bir anda yoğunlaşmaya çalışınca kafam çok karıştı. Emret Komutanım setinde rol arkadaşlarım beni bilerek dışladı. Bir çekememezlik oldu herhalde. Beni ezip dışlamaya çalıştılar. O dönem namaz kılmaya başladım. Herkes benim için 'bu havalı ama aynı zamanda dine yöneldi' diyorlardı. Düşmanlar bunu çok kullandı."

"SETTE NAMAZ KILMAK İÇİN SÜRE İSTEDİĞİMDE AŞAĞILAR GİBİ BAKTILAR"

"Piyasadan alacağımızı alamıyorduk. Dizi tutunca bir toplantı yapıldı ve 'biz ne istersek onu yapacağız. Biz istersek paranızı vermeyebiliriz' demeye başladılar. Ben de buna karşı çıktım. Ben haksızlığa gelemem. İlk kırılma noktam galiba namaz kılmaya başladığım süre. 7 yıl namaz kıldım. O baskıyla ilk kırılma oldu. Bana 'sen dinci mi oldun' demeye başladılar. Sette 10 dakika namaz kılmak için süre istediğimde bana aşağılar gibi bakıyorlardı. Her şeyin üstesinden gelebilecek bir güçteyim."

Karar

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum