Okullar açıldı kırtasiyecilerin yüzü güldü

Okullar açıldı kırtasiyecilerin yüzü güldü

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte kırtasiye sektöründe yoğun bir hareketlilik yaşanırken, Bitlis'in Ahlat ilçesindeki kırtasiye işletmecileri ise durumdan oldukça memnun olduklarını dile getiriyor.

Uzun süren yaz tatili boyunca kırtasiye sektörü adeta durma noktasına gelirken, okulların açılması sektöre canlılık getirdi. İlçede bulunan kırtasiye işletmecisi Fehmi Gülsar, eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte işlerinin son derece iyi olduğunu belirterek, "Uzun süren yaz tatilinin bitmesinin ardından okullar açıldı. Zaten okulların açılmasıyla birlikte işlerimizde de oldukça canlılık yaşanmaya başlandı. Çünkü okulların kapalı olduğu dönemde işlerimiz yok denecek kadar düşüyor. Bir haftadır okullar açıldı. Okulların açılması bizleri oldukça memnun etti. Bu anlamda uzmanlar ve kırtasiyeciler, öğrencilerimizin daha sağlıklı bir eğitişim hayatı sürdürebilmeleri açısından profesyonel ve kaliteli, kendini kanıtlamış ürünleri tercih etmelerini öneriyor.

Böylece sağlıklı olan ürünler hem ekonomik oluyor hem de uzun vadede kullanılabiliyor. Kırtasiye ürünlerimizin satışı esnasında tüm ürünlerle ilgili detaylı bilgi sunularak, değişim garantisiyle satışını yapıyoruz. Müşteri memnuniyetinin yanı sıra gelecek nesillerin sağlıklı yetişmesi bizler için oldukça önemlidir. Bir Ahlatlı olarak Ahlatlıların sağlık, mutluluğu ve akabinde başarısından ötürü mutluluk duyarız. Kırtasiyemizde her bütçeye uygun lisanslı ve kaliteli ürünler bulunmaktadır. Bu nedenle ekonomik ürün arayışı içerisine girilmesine gerek kalmıyor. Özlem Kırtasiye çalışanları olarak öğrenci, öğretmen ile velilerimize hayırlı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz" dedi. 

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.