Nur kahramanları yad edilecek

Nur kahramanları yad edilecek

Av. Bekir Berk'in vefat yıldönümü münasebetiyle bütün nur kahramanlarının yad edileceği anma programı düzenleniyor

Risale Haber-Haber Merkezi

İstanbul İlim ve Kültür Vakfı ile Nur İlim ve Eğitim Vakfı, eski başkanlardan Bediüzzaman Said Nursi'nin avukatı Bekir Berk'in vefat yıldönümü münasebetiyle anma programı düzenliyor.

BarlaPlatformu'nda yer alan bilgiye göre, program münasebetiyle başta Zübeyir Gündüzalp, Tahiri Mutlu, Dr. Sadullah Nutku ve Mehmet Emin Birinci olmak üzere bütün Nur Kahramanları dualarla yad edilecek.

13 Haziran 2009 Cumartesi yapılacak anma programında fotoğraf sergisi de düzenlenecek. Hatim duası ise aynı gün saat 17:00'de Eyüp Sultan Camii'nde yapılacak.

Bediüzzaman Hazretlerinin talebelerinden Mehmed Fırıncı'nın imzasıyla yapılan davette, "Eyüp Sultan Kabristanı’nda medfun bulunan, Nur’un yüksek Kahramanları merhum Zübeyir Gündüzalp, merhum Av. Bekir Berk, merhum Tahiri Mutlu, merhum Dr. Sadullah Nutku, merhum Mehmet Emin Birinci, Nur Talebeleri ve ehl-i iman için rahmet ve mağfiret diliyor, Efendimiz Resul-i Ekrem’in (ASM) şefaatine, Üstadımız Bediüzzaman Hazretlerinin himmetine nail olmalarını Cenab-ı Erhamürrahimin’den niyaz ediyoruz" ifadeleri yer aldı.