Nisan ayında üşüyenlere müjde!

Nisan ayında üşüyenlere müjde!

Meteoroloji 1. Bölge Müdürü Güler, yarından itibaren yağışların kesileceğini ve hava sıcaklıkların yükselişe geçeceğini bildirdi.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürü Ergün Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nisanda hava sıcaklığının mevsim normallerinin ortalama 2 derece altında ve normale göre yağışlı geçtiğini söyledi.  

Hafta başından itibaren daha da soğuyan havanın mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında seyrettiğini dile getiren Güler, yarından itibaren yağışların kesileceğini ve sıcaklıkların yükselişe geçeceğini kaydetti. 

Güler, cumadan itibaren artık İstanbul ile batı bölgelerde "bahar" havalarının kendini göstermeye başlayacağını anlatarak, "Nisan başından beri mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıkların cuma gününden itibaren mevsim normallerine, hafta başından sonra da mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor" değerlendirmesinde bulundu. 

Yarın kent genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağını tahmin ettiklerine işaret eden Güler, "İstanbul'da hava yarın da mevsim normallerinin altında olacak. Buna göre havanın, Anadolu yakasında yerel olmak üzere, öğle saatlerine kadar aralıklı hafif yağmurlu geçmesi, sıcaklığın da en düşük 5, en yüksek 13 derece civarında olmasını bekliyoruz" diye konuştu. 

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum