Niksar'da Kutlu Doğum Evi açıldı

Niksar'da Kutlu Doğum Evi açıldı

Tokat'ın Niksar ilçesinde Kutlu Doğum kutlamaları çerçevesinde NASİAD tarafından ''Kutlu Doğum Evi'' açıldı.

Cumali Polatlı'nın haberi 
 
Tokat'ın Niksar ilçesinde Kutlu Doğum kutlamaları çerçevesinde Niksar Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (NASİAD) tarafından ''Kutlu Doğum Evi'' açıldı. İlçe Müftülük İmam Hatibi Abdullah Yılmaz tarafında yapılan dua eşliğinde Kutlu Doğum Evi'nin açılışını Niksar Kaymakamı Uğur Turan yaptı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Turan, Hz. Muhammed (sav) sevgisinin insanları sevgi atmosferinde bir araya getirmede bütünleyici bir faktör olduğunu söyledi. Turan Kutlu Doğum Evi'nin açılışında emeği geçen NASİAD yöneticilerine ve katılımcılara teşekkür etti.

Kutlu Doğum Evi'nde, Hz.Muhammed (sav)'in gençlere tavsiyeleri, aile hayatı, şemali ve çeşitli hadislerle süslenmiş standlar, Kutsal Emanetler standı, kullandığı eşya standı, insanların yoğun ziyaret ettiği Sakal-ı Şerif de yer aldı. Ziyaretlerini tamamlayan vatandaşların duygu ve düşüncelerini yazdığı hatıra defteri standı, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşların akınına uğrayan Kutlu Doğum Evi'ni ziyaret eden vatandaşlara çıkışta ballı süt ikram edildi.