Müslümansa ‘terörist’ batılıysa ‘çılgın’

Norveç’in yüreğine terör hançeri saplandı; doksan küsur kişi öldürüldü son sayımda. Henüz bu dehşet verici cinayetlerle ilgili hiçbir ayrıntı bilinmez, ölü sayısının dört civarında olduğu söylenirken, dünyanın en saygın gazeteleri arasında anılan NY Times ve Washington Post, “Ensar El İslam” adında, bir Müslüman Kürt örgütün bu katliamdan sorumlu olduğunu duyurdu!

Sonra ne oldu? Norveç polisi gerçeği açıkladı: “Anders Behring Breivik adında bir Norveç” vatandaşının bu vahşetten sorumlu olduğunu bildirdi. Ardından da İsveç kaynaklı bir haber düştü. Meğerse bu sarı saçlı, mavi gözlü manyak 2009 yılından günümüze değin Nazi Forumunun üyesiymiş. Ama bu açıklamalar, kimi batılıları kesmedi besbelli. Çünkü, BBC yorumcusu “İslami terör örgütleri sarışın, Batılı intihar eylemcileri kullanır...” gibi saçma sapan bir laf etti. Koskoca BBC’den kimse çıkıp da “behey salak, terörün dini olur mu?” diye sormayı akıl etmedi tabi! Bu arada Norveç polisi açıklama üzerine açıklama yapıyordu: Breivik’in çiftçi olduğunu, ama çiftliğinde çok miktarda gübre bulundurduğunu ve bu gübreyi bomba yapımında kullandığını belirtiyordu. Daha önce Müslüman terörist diyenler, bu kez “cinnet geçirmiş, sarışın bir Norveçli”, demeye başladı. Yani Müslüman olunca terörist, sarışın, faşist Norveçli olunca cinnet geçirmiş adam!

Müslüman terörü lafının mucitleri ABD eski başkanı Bush, yardımcısı Dick Cheney ve savunma eski bakanı Donald Rumsfeld’dir. Hatırlayın, 11 Eylül saldırılarının ardından Bush, “haçlı seferlerini başlatacağız” diye girmişti söze. Sonra da iyi Müslümanlar kötü Müslümanlar gibi abuk bir çevir kazı yanmasın girişiminde bulunmuştu. Cheney’le Rumsfeld’se “Müslüman terörü” deyimini gündemde tutarak, Irak saldırısına kılıf hazırlamaya çalıştı. Oklahoma City vahşetini yaratan Timothey McVey unutuldu, Hıristiyanlığı en sapık biçimde yorumlayan ve onlarca kişinin ölümüne yol açan David Koresh ve benzeri caniler belleklerden silindi, geriye İslam terörü diye bir saçmalık kaldı. Ne yazık ki, bugün de bu deli saçmasına inanan ve her vahşetin arkasında Müslüman parmağı arayanlarla dolup taşıyor batı! Ne diyeyim? Allah akıl fikir versin demekten başka!

Stargazete

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.