Müslüman öldüren silah geliştiren adam yakalandı!

Müslüman öldüren silah geliştiren adam yakalandı!

New York'ta yaşayan General Electric çalışanı bir endüstri mühendisi, Müslümanları kitlesel olarak imha etmek amacıyla ışın silahı geliştirmeye çalışmakla suçlanıyor.

Daily Mail'in haberine göre 49 yaşındaki Glendon Crawford adlı İslam karşıtı mühendisin "Yahudilerin düşmanlarını ortadan kaldırmak suretiyle Yahudilere yardım etmek" gayesi taşıdığı iddia ediliyor.

Aracının arkasına yerleştireceği x-ray silahıyla Müslümanları radyasyon zehirlenmesine maruz bırakıp haftalar sürecek bir rahatsızlık sonrasında öldürerek nihayetinde işlediği cinayetler tespit edilmeksizin katliamlar yapmayı planlamakla itham edilen New Yorklu mühendis, 25 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya.  

Salı günü New York'ta federal mahkemede davası görülen Crawford, New York'ta iki yıl önce bazı Yahudi gruplarla bir araya gelerek İsrail'in düşmanlarını yok etmeye ilişkin planlarından bahsettikten sonra FBI tarafından gözaltına alınmıştı.

Duruşmada dinlenen mühendise ait ses ve video kayıtları ve telefon kayıtlarında da Crowford'un söz konusu silaha ait teknik detaylar verdiğine şahit olundu.

Sabıka kaydı olmayan Crowford'un alacağı ceza, şüphelinin gerçekten tehlikeli veya ciddi olup olmadığına karar verilmesi ile şekillenecek.

turkishny

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.