Mülteci çocuğu tehdit eden adam tutuklandı

Mülteci çocuğu tehdit eden adam tutuklandı

Yalova'da Afganistan uyruklu bir çocuğu aracına alarak ölümle tehdit edip, parasını alarak gasp eden 33 yaşındaki A.A. isimli şahıs 'tehdit ve yağma' suçundan tutuklandı.

Yalova'da, Afganistan uyruklu 20 yaşındaki Hüdaverdi'yi aracına alarak ölümle tehdit eden, parasını alan ve o anları görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan A.A. (33) adlı şahıs, Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışması ile geçtiğimiz gün yakalanmıştı. Adliyeye sevk edilen şahıs, "Şakaydı. Şaka yaptığım için çok pişmanım" sözleriyle kendisini savunmuştu. Sanık öte yandan yayınladığı ikinci bir videoda Hüdaverdi'ye görüntülerin şaka amaçlı çekildiğini söylettirmişti. A.A çıkarıldığı mahkeme tarafından tehdit ve yağma suçu nedeniyle tutuklandı.

SINIRDIŞI EDİLEBİLİR

Yalova emniyetinden yapılan açıklamada "Görüntülerin Yalova ilimizde kayıt altına alındığının tespit edilmesi üzerine gece boyunca detaylı ve titiz bir çalışma yürütülmüştür. Yapılan çalışma ile A.A. isimli şahıs Altınova ilçesinde yakalanmıştır" denildi.

    Afgan uyruklu Hüdaverdi Roz Muhammed'in Türkiye'ye illegal girişte bulunduğunu, kimliksiz ve pasaportsuz olduğunu söylediği öğrenildi.

Türkmen gencin durumuna Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nün karar vereceği öğrenilirken, şuan bir misafirhanede bulunan Hüdaverdi'nin sınırdışı edilip edilmeyeceği ise merak konusu.AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.