Muhammed Salah'tan İsrailli futbolcu tepkisi: O gelirse yokum

Muhammed Salah'tan İsrailli futbolcu tepkisi: O gelirse yokum

Liverpool'un Mısırlı Müslüman yıldızı Muhammed Salah'tan takımı Liverpool'a uyarı geldi

Mısırlı futbolcu Muhammed Salah'ın tepkisi İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğa oynayan Liverpool'un şampiyonluğunu engelleyebilir.

Liverpool’un devre arasında transfer etmek istediği bir futbolcuyu, Mısırlı yıldız Salah’ın kabul edemeyeceği ve takımdan ayrılabileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü!

O isim RB Salzburg forması giyen İsrailli forvet Moanes Dabour (Munas Dabbur). 30 resmi maçta 26 gole katkı (20 gol – 6 asist) yapan Dabour (Dabbur), Alman çalıştırıcı Jürgen Klopp’un radarına girdi ama İsrail ile Mısır’ın arasındaki kötü geçmiş, bu transferin sonuçlanması halinde Salah’ın Liverpool’dan ayrılmasını gündeme getirebilir.

İsrailli oyuncuların ellerini sıkmak yerine ayakkabılarını bağlamayı tercih etti

İddiayı ortaya atan İsrail gazetesi Jerusalem Post, 2014 yılında, Salah’ın Basel yıllarında, Maccabi Tel Aviv ile oynanan bir maçta, rakip oyuncuların ellerini sıkmak yerine ayakkabılarını bağlamayı tercih ettiğini yazdı.

Mısır ile İsrail, 1967 yılında 6 gün boyunca toprak paylaşımı yüzünden savaşmıştı. İsrail’in Filistin’e yaşattığı zulmü de hesaba kattığımızda, Salah’ın Dabour’u (Dabbur) takımda görmek istemediği iddia edildi.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.