MSB: Rejim mevzileri etkili şekilde vuruldu

MSB: Rejim mevzileri etkili şekilde vuruldu

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de TSK'nın gözlem noktasına yapılan saldırı sonrası, rejim mevzilerinin etkili şekilde vurulduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suriye rejim güçlerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde kontrol ettiği bölgeden, TSK'nın 10 numaralı Gözlem Noktasına kasıtlı olduğu değerlendirilen top/havan atışları ile saldırılar gerçekleştirildi.

Yapılan saldırıda bir şehit oldu, 3 asker yaralandı. Yaralanan askerlerin tahliye işlemi tamamlanarak tedavilerine başlandı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Saldırıyla ilgili olarak Rusya’nın Ankara Ataşesi, Genelkurmay Başkanlığına çağırılarak Rusya nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş; saldırıların en ağır şekilde cezalandırılacağı iletilmiştir. Durum yakından takip edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Kaynak: TRT Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.