Milyarder iş adamı ilk kez akıllı telefon satın aldı

Milyarder iş adamı ilk kez akıllı telefon satın aldı

Dünyanın en zengin iş adamlarından ve Berkshire Hathaway şirketinin CEO'su Warren Buffett, uzun süre kullandığı tuşlu telefonunu ilk kez aldığı akıllı telefonuyla değiştirdi

Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple'ın hissedarlarından ve sayı zengin iş adamlarından biri olan Warren Buffet, sonunda kendisine akıllı telefon satın aldı. Milyarder iş adamı tuşlu telefondan vazgeçip Apple marka telefon iPhone 11 aldığını, katıldığı bir televizyon programında söyledi.

Dünyanın en büyük şirketlerinden Berkshire Hathaway'in CEO'su olan Buffett, artık tuşlu telefon kullanmayacağını hatta Mayıs ayında yapacağı yıllık toplantıda eski telefonunu parçalayabileceğini ifade etti.

Buffet yeni telefonunda akıllı telefon gibi görmekten ziyade, normal bir telefon gibi gördüğünü de belirtti. Buffett aynı zamanda Apple'ın hisselerinin %5,6 sına sahip.

Apple CEO'su Tim Cook bile kendisine iPhone hediye etse de hiçbir akıllı teelfonu şu ana kadar kullanmadığını dile getirdi.

Buffet'in ilk apple cihazının iPhone olmadığını bir iPad tablet olduğunu söyledi. Hatta ilk tweetini 2013'te iPad'den attığını ifade etti. Buffet'in eski telefonu Samsung SCHU-320 idi. Eski telefonu hakkında esprili bir şekilde ''Bunu bana Graham Bell hediye etmişti.'' cümlesini kullandı.

KAYNAK: CNN

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.