Microsoft tarayıcısını tüm bilgisayarlara otomatik olarak yükledi

Microsoft tarayıcısını tüm bilgisayarlara otomatik olarak yükledi

Microsoft, Google'a rakip olarak çıkardığı tarayıcı olan Edge'yi yeni Windows güncellemesi ile tüm bilgisayarlara otomatik olarak yükledi.

Microsoft, Chromium tabanlı yeni tarayıcısı Edge'i Windows 10 güncellemesi ile tüm bilgisayarlara otomatik olarak yükledi.

Bütün işletim sistemlerine uygun olarak tasarlanan Edge sadece Windows için değil, macOs, ios, Android platformlarda da kullanılabiliyor.

İndirime açıldığı zaman tarayıcının beklenen rağbeti görmemesi üzerine daha önceden Microsoft'un Edge adlı tarayıcısını tüm bilgisayarlara otomatik yükleyeceği dedikodusu ortaya atılmıştı.

Microsoft Edge, Windows 10 güncellemesi ile otomatik olarak yükleniyor.

Kullanıcılar oldu bittiden memnun değil

Microsoft’un KB4541301, KB4541302 ve KB4559309 güncellemeleri ile Edge’i tüm bilgisayara yükleyeceği iddia edilmişti. Bugün ise iddialar doğru çıktı ve Microsoft, Edge’i otomatik olarak tüm Windows 10 PC’lere yükledi.

Kritik güncelleme adı altında yüklenen yeni güncelleme ile internet tarayıcısının da yüklenmesi kullanıcıları pek hoşnut edecek gibi görünüyor.

Güncelleme yüklendikten sonra PC yeniden başlatılıyor. Yeniden başlatılan PC açıldığında kocaman Edge’in ekranı açılıyor. Bu ekran CRTL+W veya ALT+F4 tuşları ile de kapatılmıyor. Görev yöneticisini açarak işlemi sonlandırmanız gerekiyor ya da Edge’in kurulumunu tamamlamanız gerekiyor.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.