Mezarını yaptırıp 'Hemen ölesim geliyor' diyen sanatçı öldü

Mezarını yaptırıp 'Hemen ölesim geliyor' diyen sanatçı öldü

Sinema ve sanat dünyasında ölüm kelimesi bile duyulmak istenmezken Yakup Yavru, ölmeden mezar yerini yaptırmış ve çok ilginç sözler sarfetmişti

Yaklaşık 4.5 ay önce kendisi için mezar yaptıran, "Yerimi çok beğendim. Hemen ölesin geliyor" diyen sinema ve tiyatro oyuncusu Yakup Yavru, kalp krizi geçirmesi nedeniyle vefat etti.

Amasyalı, 22 yıllık sinema ve tiyatro oyuncusu Yakup Yavru, memleketinde, belediyeye bağlı Tekirdede Mezarlığı’ndan kendisi için mezar yeri satın almıştı. Mermer ve taştan 35 bin lira harcayarak mezar yaptıran Yakup Yavru, Amasya ziyaretinde kabrine uğramıştı.

yakupyavru_mezar.jpg

(Yakup Yavru mezarının başında böyle poz vermişti.)

Yarın öldüğümde insanlara sıkıntı çıkarmayım

Mezarının yerini çok beğendiğini ve kendisine göre hayırlı bir iş yaptığını düşündüğünü belirten Yakup Yavru, şöyle konuşmuştu.

"Ölümlü dünya ne olur ne olmaz' diye, İstanbul’da Zincirlikuyu değil de kendi öz memleketimde aklım başımdayken, canım sağken yerimi satın alıp, mezarımı yaptırayım; dedim. Hiç olmazsa yarın öldüğümde insanlara sıkıntı çıkarmayım, dedim. Her şey hazır zaten kapakları bile hazır. Çok da keyifli oldu. Zaten yerimi de çok beğendim. Hemen ölesim geliyor. Öyle bir hoşuma gitti ki şimdi bir de hayrat için ismime çeşme yaptıracağım. Ben memnunum. Paraları oraya, buraya savuracağıma kendime göre, hayırlı bir şey yaptığıma inanıyorum." 

Adana'da düzenlenen 25. Uluslararası Adana Film Festivali'ne katılan Yavru, burada geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.