Mesut Özil'den Gazze'ye anlamlı bağış

Mesut Özil'den Gazze'ye anlamlı bağış

Alman Milli Takımı'nın Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil, dünya şampiyonluğu primini Gazze'ye bağışladı

Arjantin'i 1-0 mağlup ederek Dünya Kupası'nı kazanan Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı Türk yıldızı Mesut Özil, Alman Futbol Federasyonu'nun dünya şampiyonluğu için verdiği 300 bin Euro'luk primi İsrail'in bombaladığı Gazze'ye bağışladı.
 
150 BİN EURO DA CEBİNDEN EKLEDİ
 
Maçlara dua ederek çıkan ve Arsenal formasını başarıyla terleten oyuncu 300 bin Euro'ya cebinden 150 bin Euro daha ekledi.
 
AÇIKLAMA
 
Mesut bağışı Gazze'ye değil, Brezilya'ya yapmış
 
Almanya'nın Türk oyuncusu Mesut Özil, Dünya Kupası şampiyonluk primini Gazze'ye değil, Brezilya'da ihtiyacı olanlara bağışladığını açıkladı.
 
Özil, resmi Facebook hesabından yaptığı açıklamada, Dünya Kupası primini Gazze'ye bağışladığı yönündeki haberleri yalanladı. Ünlü oyuncu, primi, Brezilya'da ameliyata muhtaç olan çocuklara bağışladığını ifade etti.
 
Açıklamada, "Dünya Kupası öncesi 11 hasta çocuğun ameliyat masrafları için destek olmuştum. Dünya Kupası zaferimiz ile beraber bu sayıyı sadece 11 ile sınırlamayıp tüm takım oyuncu sayımız olan 23'e yükseltiyorum. Bu benim turnuva süresince tüm Brezilya halkından gördüğüm misafirperverliğe karşılık kişisel bir teşekkürümdür" dedi.
 
Oyuncunun menajeri de olayı doğruladı.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.