Meslek Yüksekokulları 'Online' döneme geçiyor

Meslek Yüksekokulları 'Online' döneme geçiyor

Uludağ Üniversitesi bünyesinde bulunan 13 meslek yüksekokulu, internet sitelerini güncelleyerek interaktif hale gelecek.

Uludağ Üniversitesi, 3. nesil üniversite sloganı ile kendisini daha aktif hale getirmeyi hedeflerken, teknolojik imkanlardan da en iyi şekilde faydalanmaya çalışıyor. Öncelikle internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını güncelleyen Uludağ Üniversitesi, bünyesinde gerçekleşen tüm gelişmeleri de anında takipçileri ile bu mecralardan duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda Uludağ Üniversitesi bünyesinde eğitim veren tüm Meslek Yüksekokulları’nın idari sorumluları ayrıntılı eğitimden geçirildi. Meslek Yüksekokulları (MEYOK) Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Tayar’ın başkanlığında toplanan okul yöneticilerine yeni site arayüzleri ve siteye veri girme işlemleri hakkında bilgi verildi.

Toplantıda konuşan MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Tayar, sürekli değişen ve yenilenen internet ortamından en verimli şekilde tüm eğitim birimlerinin faydalanmasını amaçladıklarını söyledi. Meslek yüksekokulları için tek tip ve geliştirilmiş bir site arayüzü tasarladıklarını kaydeden Prof. Dr. Tayar, “Üniversitemiz yeni Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Ulcay ile artık farklı bir döneme girdi. Kendisini yenileyen ve gelişmeleri yakından takip eden bir Uludağ Üniversitesi oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda da meslek yüksekokullarımıza yakışır tek tip bir internet sitesi arayüzü tasarladık. Tüm okullarımız bu internet sitelerine en güncel verilerini girecek ve duyurularını buradan kolaylıkla yapabilecek. Böylelikle hem çalışmalarımızı daha hızlı duyurmuş olacağız hem de farklı ilçelerde bulunan akademik kadromuz ve öğrencilerimiz de sorun ve isteklerini üniversiteye kadar gelmeden internet sitesi üzerinden çözebilecekler. Yeni online dönemde artık her meslek yüksekokulu kendi haber ve duyurularını kolaylıkla kendi bünyesinde gerçekleştirebilecek” dedi.
 
IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.