Memur Sen'den üyelerine konut müjdesi

Memur Sen'den üyelerine konut müjdesi

Memur Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Akkuş, üyelerine bir bayram daha yaşattı.

Başiskele Yuvacık'ta 124 üyenin yararlanacağı konutların temelinin bayramdan sonra atılacağını söyleyen Akkuş, ayrıca ilimizde bulunan 11 hizmet kolunun tek binada hizmet vereceğini belirtti İzmit Tren Garı'nda bulunan sendika binasında bayramlaşan Memur Sen, ardından kent bayramlaşmasına geçti.

Memur Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Akkuş, bayramlaşma sonrası üyelerine müjde vererek Başiskele Yuvacık Tınaztepe mevkiinde yapılacak 124 konutluk projenin bayramdan sonra temelinin atılacağını söyledi. Akkuş, 11 hizmet kolunun ise tek binada toplanacağı haberini de verirken "Şehir binasına uygun yer bulabilirsek satın alıp 6 ay içerisinde bütün şubeleri bir araya toplayacağız" dedi.

Üyelerine en güzel şekilde hizmet ettiklerini belirten Akkuş, "Üyemize ev sahibi yaparken evler Memur sen ailesine yakışır birinci sınıf malzemeden yapılacak. Bayramdan sonra evlerin temelini atacağız. Bakan Fikri Işık'ın programına göre temel atacağız. 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler bulanacak. AYTES İnşaat'ın üstleneceği proje, 15 ayda teslim edilecek. Projede toplam 184 daire bulunacak, 60 tanesi arsa sahibinin, kalan 124'ü ise üyelerimize verilecek" dedi.

Akkuş 11 hizmet kolunun da 6 ay içerisinde tek binada toplanacağını belirterek "Şehir binasına uygun yer bulabilirsek satın alıp 6 ay içerisinde bütün şubeleri bir araya toplayacağız. Eğer bulamazsak arsa alıp bina yapacağız. Şube başkanları merkezde tek binada olacak. Temsilcilikler ilçelerde hizmet vermeye devam edecek" dedi.

egitimrehberi

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.