Mehmet Ali Erbil, Allah, dua ve şükür sözleriyle taburcu oldu

Mehmet Ali Erbil, Allah, dua ve şükür sözleriyle taburcu oldu

235 gündür hastanede tedavi görüyordu

Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve 235 gündür hastanede tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, taburcu oldu. Erbil'in Allah ve dua kelimelerini sık sık kullanması dikkat çekti.

Hastane çıkışında konuşan Erbil, “İlginiz, alakanız ve dualarınızdan dolayı başta hastane personeline ve hepinize teşekkür ederim" diyen dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

Allah’a dua ettim ve ‘bana sol elimi bahşet’ dedim

“Ben yürüyebileceğime inanmıyordum. Çünkü hayatımda böyle bir şey başıma gelmedi. Doktor bir aileden gelmeme rağmen yakınlarımda da böyle bir şey olmadı. Hiçbir şekilde inanmıyordum ama kız kardeşim Yeşim, bir doktor getirdi. O doktor yaptığı testler sonucunda yüzde 99 yürüyebilecek dedi. İlk sol elim hareket etti ben normalde sağ elimi kullanıyordum. Benim için dünya sanki yeniden keşfedilmiş gibi oldu. Onun için Allah’a dua ettim ve ‘bana sol elimi bahşet’ dedim. Şükür sol elim geldi ondan sonra sağ elim ve diğerleri geldi. Sonra da inşallah ayaklarıma gelecek. 3 kere üst üste kaburgalarım ameliyat edildi” şeklinde konuştu.

Damadım yeni dualar öğretti, ben tekrar ettim

Yaşadıklarını anlatırken, gözyaşlarını tutamayan Erbil, “Öncelikle büyük kızıma ve ilk eşime teşekkür ediyorum. 8 ay boyunca başımdan ayrılmadılar. Gizli gizli yoğun bakıma girme teşebbüsünden bulundular. Damadım yeni dualar öğretti, o dua ederken hiç bilmediğim duaları ben tekrar ettim” ifadelerini kullanırken gözleri doldu. 

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum