Medya fenomenliğinin iğrenç yüzü: Papağana işkence etti

Medya fenomenliğinin iğrenç yüzü: Papağana işkence etti

Günümüzde kısa süren ünlülük insanları çığrından çıkarmaya başladı. Bir dönem sosyal medya fenomeni olan Murat Özdemir, sosyal medya üzerinden canlı yayında bir papağana işkence etti. Özdemir gözaltına alındı.

Ulusal bir televizyon kanalında bir yemek programına katılan ve 'ilginç' hareketleri ile sosyal medya fenomeni haline gelen Murat Özdemir, kısa süren parıltılı hayatın ardından ilgi çekmek adına kantarın topuzunu kaçırdı. Dün gece saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden bir papağana işkence ettiği görüntüleri paylaşan Özdemir gözaltına alındı.

Sosyal medyada elden ele yayılan işkence görüntüleri sonrası harekete geçen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro, Özdemir'i kısa süre içinde gözaltına alıp, papağanı kurtardı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

DUYURU BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN GELDİ

Konuya duyarsız kalmayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabı üzerinden görüntülere dair bir açıklama yaptı.

Bakan Pakdemirli yapılan işlemleri şu ifadelerle duyurdu; c""Toplumda infial uyandıran ve vicdanlarımızı derinden sarsan videoyu üzüntüyle izledim. İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık."

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.