Meclis'te garip soru: Çocukların camiye gitmesinde nasıl bir fayda var?

Meclis'te garip soru: Çocukların camiye gitmesinde nasıl bir fayda var?

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, TBMM'de gerçekleştirdiği konuşmada tepki çeken ifadeler kullandı

“Haydi Çocuklar Camiye” etkinliğinden rahatsız olan Başevirgen, etkinliğe katılımda bulunanlara ideoloji empoze edileceğini savundu.

TBMM'de gerçekleştirdiği konuşmayı sosyal medya hesabından da paylaşan CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, söz konusu paylaşımda “Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile Server Gençlik ve Spor Kulübünü tarafından başlatılan “Haydi Çocuklar Camiye” etkinliği 6-13 yaş aralığındaki çocuklarla gerçekleştirilecek. Bu projenin, bu kadar küçük yaştaki çocuklarımıza nasıl bir fayda sağlayacağı düşünülmektedir?” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başevirgen'in TBMM'de gerçekleştirdiği konuşmaya ilişkin olarak sosyal medya kullanıcıları Başevirgen'e tepki gösterdi.

HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE PROJESİ

Timetürk'te yer alan haberde Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinden yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği içerisinde yürütülen proje kapsamında, 6-13 yaş arası çocuklara 5 vakit namazı cami cemaatiyle kılmanın önemi anlatılıp cami sevgisi aşılanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Muhammed Fatih Ertaş, projenin, çocuklara cami sevgisini aşılamak amacıyla hayata geçirildiğini anlatarak, "Çocukların camide olmadığı bir milletin istikbaliyle ilgili kaygılar taşıması gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum