Mahalle Muhtarı 13 yıldır seçmenin gönlünü böyle kazanıyor

Mahalle Muhtarı 13 yıldır seçmenin gönlünü böyle kazanıyor

Sakarya'da bir köy muhtarı kendi tasarladığı seyyar bakkal ile köy sakinlerine hizmet veriyor.

Sakarya’nın Pamukova ilçesine bağlı Karapınar Mahallesinin muhtarı Mevlüt Uçar, mahalle içinde vatandaşlara kendi imkanları ile tasarladığı ‘Seyyar Bakkal’ ile 13 senedir hizmet veriyor. Mahalle içinde kiralık market yapılacak yer olmadığından mahalle sakinlerine kurduğu seyyar bakkal ile hizmet veren Uçar’a vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Alışverişe gelen mahalle sakini Ahmet Yılmaz, “Muhtar arkadaşımızı uzun zamandır tanıyorum. Bence çok güzel bir hizmette bulunuyor. Mahalle halkı için ideal bir hizmet bence.” ifadelerini kullandı. 

“Dua edenler var”

13 yıldır mahalle halkına seyyar bakkal hizmeti veren Mevlüt Uçar ise yaptığı açıklamada, “Mahalle içinde kiralık market yapacak bir yer olmadığı için mobil hizmet aklıma geldi. Bunu tasarladım ve 13 seneden beri halkıma ve milletime hizmet veriyorum. Köylümüz gece yarısı da gelse, sabahın erken saatlerinde de gelse paralı veya parasız buradan her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Buda bize gurur veriyor. Bakkalımızda her şey mevcut. Dondurmasından tut, çerez, bakliyat her türlü ihtiyaç bakkaliyemizde var. Çok dua edenler var. Halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu da bizi gururlandırıyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.