LG G4 dünya rekoru kırdı!

LG G4 dünya rekoru kırdı!

LG G4 akıllı telefon şık tasarımı, yüksek performanslı bileşenleri, üst düzey görüntü kalitesi sunan ekranı ve sektörün en iddialı kamerasıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

Akıllı telefonu popüler benchmark uygulaması AnTuTu ile test ettik ve beklediğimiz gibi hayli yüksek bir sonuç elde ettik.

LG G4 Android işletim sistemli akıllı telefon dünyasının en çok kullanılan benchmark uygulamalarından birisi olan AnTuTu'da 49452 puan elde ediyor. Tabloya bakıldığında Meizu MX4, Samsung Galaxy Note 4, OnePlus One gibi üst düzey akıllı telefonları geride bıraktığı görülüyor.

G4'e 1.44 GHz'de çalışan dört adet Cortex-A53 ve 1.82 GHz'de çalışan çift Cortex-A57 işlemci çekirdeğine ev sahipliği yapan Qualcomm Snapdragon 808 yongaseti güç veriyor. 5.5 inç genişlikli ekranda 2560 x 1440 piksel çözünürlük değeri sunan üründe 3 GB RAM ve microSD hafıza kartlarıyla kolayca genişletilebilen 32 GB kapasiteli dahili depolama birimi yer almakta. Akıllı telefonun çeşitli benchmark uygulamalarında elde ettiği sonuçları paylaşmaya devam edeceğiz.

akillitelefon

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.