Kutlu Doğum’a kitaplı kutlama

Kutlu Doğum’a kitaplı kutlama

2011 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Yakutiye İlçesine bağlı ilköğretim okullarındaki öğrenci ve öğretmenlere kitap hediye edildi.

Yakutiye İlçe Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Sevgiliye, Ahlakımı Öğreniyorum, Dinimi Öğreniyorum, Diyanet Çocuk Dergisi” setinden oluşan kitap dağıtıldı. Öğretmenlere ise “Kur’an-ı Kerim ve Meali” hediye edildi.
22 Nisan 2011 Cuma

ERZURUM gazetesi

2011 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Yakutiye İlçesine bağlı ilköğretim okullarındaki öğrenci ve öğretmenlere kitap hediye edildi.Yakutiye İlçe Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Sevgiliye, Ahlakımı Öğreniyorum, Dinimi Öğreniyorum, Diyanet Çocuk Dergisi” setinden oluşan kitap dağıtıldı. Öğretmenlere ise “Kur’an-ı Kerim ve Meali” hediye edildi.

MÜFTÜLÜK’TEN ÖRNEK ETKİNLİK

Yakutiye İlçe Müftüsü İhsan İlhan, “Bugün öğrencilerimize dağıtılan kitaplar aynı zamanda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersleri için de yardımcı kitap olarak hazırlanmıştır. Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 23 Temmuz İlköğretim Okulu, Kocatepe İlköğretim Okulu, Şaif Nefi İlk Öğretim okulu, Sabancı İlköğretim okulu, Ömer Duygun ilköğretim okulunda 3 bin öğrenciye kitap seti, 200 öğretmene ise “Kur’an-ı Kerim ve Meali” hediye edildi. “ dedi.

Yakutiye İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Hz. Muhammed'in ahlakı ve yaşantısı hakkında bilgi vererek, "Ne mutlu bizlere eğer Hz. Muhammed'in o güzel ahlakından faydalanıp yaşantımıza aktarabilirsek. İşte o zaman hayatımızda kötülüklere yer kalmaz" dedi.

Kitap dağıtımın esnasında ilköğretim öğrencilerinin gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Öğrenciler her sene Kutlu Doğum dolayısıyla bu dağıtımın devam etmesini istediler.
Erzurumgazetesi