Kutlu Doğum Haftası Polatlı'da Kutlanıyor

Kutlu Doğum Haftası Polatlı'da Kutlanıyor

Polatlı Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ilçede esnafa gül dağıttı.

Müftü Dursun Ali Coşkun, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Yakup Çelik'i makamında ziyaret ederek, Kutlu Doğum Haftalarını kutladı ve gül takdim etti.

Polatlı Müftülüğü personeli ise ilçe merkezinde esnaflara sevginin sembolü kırmızı gül dağıttı ve Kutlu Doğum Haftalarını kutladı.

Polatlı Müftüsü Dursun Ali Coşkun, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Her yıl Kutlu Doğum Haftası'nda bir ana tema konusu işleniyor. Bu yıl da ana tema merhamet eğitimi... Bu merhameti dilden ziyade gönüllere yerleştirmek sevgili Peygamber Efendimiz'in merhametle ilgili hususları, Kur'anda ki merhametle ilgili ayeti kerimeleri gerek camilerimizde gerekse hutbelerimizde vurguluyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Teftiş ve Rehberlik Kurulu Başkanı Doç. Dr. İsmail Karagöz hocamız da 'Hz. Peygamber ve merhamet' eğitimi konulu konferans verecektir. Ayrıca, 5 ay süreyle hizmet içi eğitim kursuna aldığımız din görevlilerinden oluşturduğumuz Türk Tasavvuf Musiki Korosu tarafından konser verilecek. Kutlu Doğum Haftası etkinliklerimizi sadece ilçe merkezinde yapmıyoruz. Bütün köylerimizde de Kutlu Doğum Haftası ile ilgili çeşitli etkinliklerimiz olacak. "

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle gül dağıtımına İlçe Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz da eşlik etti.
Haberler