Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Sivil Toplum Kuruluşları

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Sivil Toplum Kuruluşları

Peygamber Sevdalıları Platformu'nun 17 Nisan Pazar günü Diyarbakır’da düzenleyeceği Kutlu Doğum etkinliğine İslami STK’ların desteği sürüyor.

Diyarbakır’da faaliyet yürüten İslami Sivil Toplum Kuruluşlarından Hizmet- Der ve Yusufi- Der 17 Nisan  Pazar günü Newroz Miting alanında yapılacak olan “Vahdet Ve Kardeşlik Peygamberi Hz. Muhammed” temalı Kutlu Doğum etkinliğine kendilerinin de tam destek vereceklerini belirttiler.

İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) konuşan Halkla Dayanışma Yardımlaşma ve Hizmet Derneği (Hizmet-Der) Yönetim Kurul üyesi Hacı Veysi Ay, Peygamber Sevdalıları Platformuna üye bir dernek olarak Pazar günü yapılacak Kutlu Doğum etkinliğine üye ve gönüllüleriyle tam destek vereceklerini belirtti.

Ay, “Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl nisan ayında Türkiye ve dünyanın farklı ülkelerinde düzenlendiği Kutlu Doğum etkinlikleri, bu yıl da Diyarbakır’da 17 Nisan Pazar günü saat 13.00'te Newroz Miting Alanında düzenlenecektir. Halkla Dayanışma Yardımlaşma ve Hizmet Derneği olarak Peygamber Sevdalıların Platformun düzenlediği ve milyonlarca insanı bir araya getiren bu etkinliğe bütün üye ve gönüllülerimizi davet ediyoruz.” dedi

Hükümlü ve Tutuklu Ailelerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yusufi-Der) yönetim Kurul üyesi Musa Saruhan ise “Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl Kutlu Doğum etkinleri düzenlenmektedir. Yusufi- Der olarak Peygamber Sevdalıları Platform üye bir derneğiz. Aylar öncesinden tüm Diyarbakır genelinde Kutlu Doğum çalışmaları yapmaktayız. Diyarbakır’da Pazar günü Newroz Miting Alanında yapılacak Kutlu Doğum etkinliğe halkımızı davet ediyoruz.  Yusufi -Der olarak Peygamber Sevdalıları Platformu düzenlemiş olduğu bu etkinliği de destek veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.