Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Manisa

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Manisa

Peygamber Sevdalıları Platformu’nca yarın Manisa’da düzenlenecek Kutlu Doğum programının hazırlıkları tamamlandı.

Hz Muhammed’in (SAV) Kutlu Doğumunun sene-i devriyesi münasebeti ile Türkiye genelinde etkinlikler düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformu, Manisa’da düzenleyeceği programın hazırlıklarını tamamladı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Ege Koordinatörlüğü tarafından Manisa’da Peygamber Efendimiz’in veladeti dolayısı ile  “Vahdet ve kardeşlik rehberi Hz. Muhammed (sav)’’ temalı Kutlu Doğum programı düzenlenecek. Yarın (Pazar) düzenlenecek programın hazırlıkları tamamlandı.

Manisa’da bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliği çerçevesinde platform gönüllülerince şehir genelinde 3 bin afiş, 10 bin el ilanı 10 adet branda afiş ve platform tarafından hazırlanan Allah Resulü’nün hayatını anlatan 2 bin adet kitap dağıtıldı. Platform gönüllüleri şehir merkezindeki Manolya Meydanı’nda etkinliğe davet için stand açtı. Manisalıların büyük ilgi gösterdiği stantta vatandaşlara kitap ve dergi hediye edildi.

Ayrıca Manisa Şehzadeler ilçesi Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de Peygamber Sevdalıları standını ziyaret ederek tebriklerini sundu ve başarı temennilerini iletti.

Manisa Kutlu Doğum programı yarın Ağlayan Kaya Yanı Amfi Tiyatro’da düzenlenecek.


İLKHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.