Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Iğdır

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Iğdır

"Tevhid ve Vahdet Gelin Birlik Olalım" konulu Kutlu Doğum programı Kültür Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda yoğun ilgi ile gerçekleşti.

 Programa; Iğdır Valisi Davut HANER, Belediye Başkanı Murat YİKİT, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Mustafa YILMAZ, Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL, Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT, Iğdır İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, Kurum Müdürleri, İmam-Hatipler, Kur'an Kursu Öğreticileri, Emekli Din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferans İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Iğdır'da bu yıl açılan 04-06 yaş arası Kur'an Kursu'nun minik öğrencilerinin oluşturduğu 'Minik İlahi Korosu'nun okuduğu ilahiler ve hadisler, miniklerin sevimli halleri, coşkusu, heyecanları görülmeye değerdi.

Miniklerin bu güzel coşkusu izleyenler tarafında ilgi ve takdir topladı. İlahi korosunun okumuş olduğu ilahilerin ardından Vali HANER ve Müftü KULAZ çocukları mutlu etmek adına onlara hediyeler verdi. Çocukların da çok mutlu oldukları gözlendi.

Ardından Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Mürsel ATA "Hz. Peygamber (SAV) Tevhid Ve Vahdet Gelin Birlik Olalım" konulu konferansını sundu.

Konferans sonunda İl Müftüsü Cüneyt KULAZ; müftülükçe tertip edilen Kutlu Doğum programına konuşmacı olarak katılan Yrd. Doç. Dr. Mürsel ATA'ya katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Ayrıca il genelinde yapılan Kutlu Doğum temalı şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Haberler

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.