Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Balkanlar

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Balkanlar

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Rabbim kardeşliğimizi güçlendirsin, birlik ve beraberliğimizi güçlendirsin.

Bakan Müezzinoğlu ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, İpsala ilçesinde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, Bosna Hersek, Arnavutluk, Kosova, Makedonya, Romanya ve Balkanlar'ın her bir köşesinden gelen misafirleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Müezzinoğlu, Kutlu Doğum Haftası'nı Edirne'de kutlamaktan mutluluk duyduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

"Bugün farklı coğrafyalardan, farklı dilleri konuşan, farklı milli mensubiyetleri olan kardeşlerimle 'Müslümanlar kardeştir' anlayışıyla burada bir arada olmaktan mutluluk duyuyor, Rabbime şükrediyorum. Bir medeniyet ki ilim irfan medeniyeti, bir medeniyet ki hak ve adalet medeniyeti, bir medeniyet ki huzur ve barış medeniyeti, bir medeniyet ki kardeşlik medeniyeti. Rabbim kardeşliğimizi güçlendirsin, birlik ve beraberliğimizi güçlendirsin. Bu büyük devlet, inanıyorum ki bütün sıkıntılara ve zorluklara rağmen, hiç tereddütünüz olmasın ki ümmetin de milletin de yarınlarını bu günden daha güzel eyleyecektir."

Geleceğe daha güçlü ve umutla bakılması gerektiğini vurgulayan Müezzinoğlu, Türkiye'nin başarıdan başarıya koştuğunu ifade etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde büyük engellerin ve kurulan tuzakların aşılabileceğini dile getirerek, "Kardeşlik duygularını güçlendirmekte birlik ve beraberlik içinde olalım. Hak ve adaletin dünyaya hakim olması için birlik ve beraberlik içinde olalım. İlim ve irfanı dünyaya ve insanlığa yol vermesi, yön vermesi adına birlik ve beraberlik içinde olalım. Haksızlığa, adaletsizliğe, fitneye, fesada, teröre, terörizme, haksızlıklara, silaha, ölmeye ve öldürmeye karşı birlik ve beraberlik içinde olalım." şeklinde konuştu.

Haberler

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.