Kutlu Doğum bereketi ve iki buçuk milyon Salavât

"Ona iman eden, Onu destekleyen, Ona yardım eden ve Onunla indirilmiş olan Nur'a uyan kimseler, kurtuluşa erenlerin tâ kendileridir." (A'raf sûresi, 7/157)

***

O, Doğuşu özlenen ve ilk insandan itibaren yolu gözlenen Nebî!

O, Rahmet ve şefkat ufkuna ulaşılmaz muhteşem bir zirve!..

O,  Hira'dan ufkumuza doğan İlâhî bir rahmet...

O, varlığın nuru, âlemlerin gururu ve sevincidir.

***

O, en mükemmel üstad, şaşmaz ve şaşırtmaz en doğru ve en büyük tek rehberdir.

O, Kur'ânı en iyi anlayan ve anlatandır.

O, en hayırlı insan, en etkili bir mürşid, en donanımlı öğretmen, en âdil devlet başkanı ve ahlâkça en mükemmel bir insandır.

*****

Kâinatın mânevî güneşi, insanlığın şanlı bülbülü, varlıkların iftihar vesilesidir.

*****

O yüce Zâtı, sonsuza dek, hayatımıza misafir ve baş tâcı edebilmek temennisiyle...

Sallallahu aleyhi ve sellem...

İnsanlığın övünç vesilesi Hz. Peygamber (a.s.m)'in 1442. ci yılı anma, anlama, O'nu tanıma ve tanıtma programı çerçevesinde âcizâne pek çok programa iştirak etme bahtiyarlığına eriştik çok şükür.

aksoy1.jpg

Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmen ve öğrencileri ile geçirdiğimiz bereketli ve feyizli anlar, âlemlerde kayıt altına alınmıştır inşallah. Okul Müdürü muhterem Nihat Hocama alaka ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

"İdareciler ve Bürokrasi Derneği" konferans salonunda seçkin bürokrat kardeşlerimize verdiğimiz, "İdarî ve Bürokrasi Penceresinden Hz. Peygamber (a.s.m)" konulu konferans sıcak alaka ve dualara mazhar olmuş, Dernek Başkanı Muhterem Yücel Can kardeşimin üstün gayret ve ilgisiyle Perşembe akşamının nurlu ufkunda yankısını bulmuştur biiznillah...

aksoy2.jpg

Müsteşar, Genel Müdür, Daire Başkanı, muhtelif bürokrat ve üniversite öğrencilerinden oluşan muhterem zevâtın ilgiyle takip ettikleri programın, Efendimiz (s.a.v)'in şefaatine vesile olmasını niyaz ediyoruz.

Dinleyicilerin arzu ve istekleri istikametinde Kitaplarımızı imzalayarak, soruları cevaplandırdık.

Tandoğan Danışmanlığın değerli Başkanı Ahmet Tandoğan'ın daveti ve organizesiyle Cumartesi akşamı, farklı bir boyut ve renkli katılımcılarla birlikte yaptığımız "Kutlu Doğum" programı, hâfızalarda tebessüm ettiren görüntüsüyle yerini almıştı.

Ve en kapsamlısı, gençliğin ilgisi, velilerin yüksek katılımıyla gerçekleşen "Kutlu Doğum" programı, Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

aksoy3.jpg

Başlattığımız Salavat kampanyası çerçevesinde Pazartesi-Cuma arası, Özel Anlam Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrenci, öğretmen ve personeli tarafından okunan tam iki buçuk milyon Salvât-ı Şerife'nin tarafımızdan anons edilerek en çok salavât okuyan sınıfın ilan edilmesi, salonda büyük bir sevinç ve tezahürata vesile oldu. En çok salavât okuyan ve dereceye giren üç sınıfımıza tarafımdan kitaplarımızdan bir buket kitap hediye edilmesi büyük çoşku ile karşılandı.

Ayrıca; programa yoğun ilgi gösteren öğrenci, veli ve öğretmenlere, "İnsanlığın En Hayırlısı Hz. Muhammed (a.s.m)" isimli 4. Kitabımız hediye olarak dağıtıldı.

Ankara Özel Çağrı Okulları'nın "Kutlu Doğum" programı çerçevesinde düzenlediği seçkin bir katılımın gözlendiği nefis programda kitaplarımızı imzalama ve sohbet etme imkânı bulduk.

Elhamdülillah, yüce Milletimiz; öğrenci, öğretmen, bürokrat ve halkıyla Peygamberine sahip çıkıyor. Her yıl gittikçe artan bir istek ve arzu ile binlerce program düzenleniyor, yüz milyonlar salavât O şanlı Peygambere (s.a.v) gönderiliyor, hediye ediliyor.

Tüm hayatımızı Onun muhabbetiyle, Resûl-i Ekremi anlama, tanıma ve getirdiği prensiplere, Sünnete ve Şeriat-ı Garraya uyma yolunda feda etmek üzerimize bir borçtur.

Daha nice program ve güzelliklerde buluşmak dileğiyle... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum