Kudüs davamızdır!

Esselamu aleyküm ey müslüman kardeşlerim. İşte bu sefer her zamankinden daha dertliyim. İslamın kalesini yıkmaya teşebbüs ediyorlar. Düşman uyumuyor ama bizi ayakta uyutuyorlar!

Bir diriliş ile dirilme vakti gelmedi mi? Kudüs bugün "ben Müslümanım!" diyen herkesin bir bağımsızlık mücadelesi olmalı değil miydi? Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıktan ne zaman vazgeçeceğiz!? Üzgünüm ama o yılan böyle giderse bir gün bize de dokunacak.

Anlasana kardeşim bu bir işgalci İsrail'e destek veren Haçlı seferi! İslamın Sancağını burçlardan indirme seferi! Bugün Kudüs yıkılırsa sıra Mekke sıra Medine'ye gelecek. Bunu bilen bir Müslüman bu mukaddes davaya nasıl tepkisiz kalabilir?

Kudüs özgür olmadıkça bana gülmek haram olsun diyen Selahaddin Eyyübi'nin torunu olduğumuzu ne çabuk unuttuk?

Yahudiler garkad ağacını neden çok dikerler bilir misiniz? Çünkü onlar Kur'an'ı ve Peygamberimizin (asm) hak peygamber olduğunu çok iyi biliyorlar. 

Ebû Hüreyre radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

“Müslümanlarla yahudiler çarpışmadıkça kıyamet kopmayacaktır. Yahudi taşın, ağacın arkasına saklanacak, bunun üzerine o taş, o ağaç yahudiyi kovalayan kimseye, ‘Ey müslüman! Arkamda bir yahudi var, gel onu öldür!’ diyecek. Yalnız garkad ağacı bir şey söylemeyecek; çünkü o yahudilerin ağaçlarındandır.”

Gördünüz mü? Onlar gerçeği bile bile inkar eden lanetli bir millet! Bu yüzden ben İsrail'e destek veren ve koruyan bütün ülkeleri garkad ağacına benzetiyorum!

Amaçları bütün dinlerde kutsal olan Mescid-i Aksa'yı yıkıp yerine kendi mabedlerini dikmek ve Müslümanları bir köle gibi kendilerine hizmetkâr yapmak ya da öldürmek!

Ah vah etmekten öteye bir seferberlik başlatmalıyız. Ve buna kendi kalemizden yani ilk önce kalbimiz ve kendimizden başlamalıyız. Yuvalarınız sizlerin kaleleriniz! Sizler İslamın muhafızlarısınız!

Her hanım kendi yuvasından mesuldür. Benden ne olur deme. Herşey olur senden. Bir anne bir çocuktan bir Kudüs yapar.

Bizim için Kabe ne ise Mescid-i Nebevi ne ise Mescid-i Aksa da o demek! Oraya bir kere Allah Resulü (asm) ayak basmış, o mübarek alın ardında 124 bin peygamber ile secdeye varmış. Sevgiliye gitmeye bir Miraç basamağı olmuş.

Kudüs... Vah benim kınalı kuzum vah benim esir olan yürek sızım.

Evvelce bilmezdim değerini. Anlatmadılar bana Selahaddin Eyyubi'yi. Sahte kahramanlar peşinde koşup durmuşum. Hakikat zannederek çelik çomak oyunu uydurmuşum. Eğer anlatsalardı senin hakikatini, her gece minicik ellerimi açıp özgürlüğüne dua edip dururdum. Ah ne aziz şeymissin sen! Bak büyüdüm de öğrendim.

Sen düşersen alem-i İslam düşer biliyorum ben artık.
Sen düşersen müslümanlar düşer, biz düşeriz!

Ya Rabbi! Tesbih taneleri gibi dağılmış, İmamesi Resûlullah (sallallahu aleyhi vessellem) olan alemi islama birlik nasip eyle. Bizleri Hakkın tarafında olup Batıla karşı çıkan kullarından eyle.

Uyan ey müslüman!
Gidiyor elden namus ve İslam!
Peygamberin alın koyduğu yere
Hainlerin ayak koymasına nasıl müsaade edeceksin?
Vallahi bugün Kudüs'ü dert edinmezsen
Yarın iki cihanda da gülemeyeceksin!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum