KPSS'ye gireceklere ücretsiz ulaşım imkanı

KPSS'ye gireceklere ücretsiz ulaşım imkanı

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Batman Belediyesi, yarın KPSS'ye girecek adaylara, toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanma imkanı sağladı.

içişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Batman Belediyesince, Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek adaylar için sınav giriş belgelerini ibraz etmeleri durumunda toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmaları sağlanacak.

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy yaptığı açıklamada, yarın yapılacak KPSS'ye girecek adayların ücretsiz olarak toplu taşıma araçlarından yararlanacaklarını bildirdi.

Sınava girecek adaylara başarılar dileyen Aksoy, adayların sınavlarından geri kalmamaları ve sınava zamanında yetişebilmeleri için böyle bir karar aldıklarını belirtti.

Aksoy, şunları kaydetti:

“Bu sınav yaşamları boyunca sınavlara hazırlananların bir anlamda geleceklerini belirleyeceği bir sınav olacak. Esnafımızdan ve sürücülerden sınav boyunca, ses ve gürültü kirliliğine yol açacak unsurlardan kaçınmaları konusunda ricada bulunuyorum. Sınava katılacakların ulaşım konusunda sorun yaşamamaları için tüm otobüslerimizi seferber edeceğiz."  

TRT Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.