Kötü lastik uyarısı

Kötü lastik uyarısı

Eskişehir’de, genç yaşına rağmen 12 yıldır lastik tamirciliği yapan Ata Eygün, bazı sürücülerin özen göstermesine rağmen bazılarının gerektiği halde araçlarının lastiklerini değiştirmekte ısrar ettiğini belirterek, "Canlarını önemseyenler kötü lastiği değ

Halen 27 yaşında olan ve 15 yaşından bu yana lastiklerle iç içe olan Eygün, babasından öğrendiği bu mesleği gece gündüz demeden devam ettirmeye çalışıyor. Ata Eygün, lastiğin araçların adeta hayatı olduğunu, sürücülerin araçlarına binmeden önce mutlaka lastiklerini kontrol etmeleri gerektiğini söyledi. 

“CANLARINI ÖNEMSEYENLER KÖTÜ LASTİĞİ DEĞİŞTİRİYOR”

Vatandaşlara tavsiyelerde bulunan lastikçi Eygün, “Bize gelen müşterilerimizin bazılarına lastiğin değişmesi gerektiğini söylüyoruz. Onlar da canlarını önemsediği için kötü lastikleri hemen değiştiriyor. Ama bazı müşterilerimiz lastiğin durumu çok kötü olmasına rağmen değiştirmemekte ısrar ediyor. Ben buradan bir tavsiyede bulunmak istiyorum. İnsanlar araçlarının lastiklerini daima kontrol etsinler, hatalı lastikleri kesinlikle kullanmasınlar. Kışın kesinlikle ve kesinlikle kar lastiği mecburiyeti vardır. Vatandaşlarımız kar lastiklerini zamanı geldiğinde taktırsınlar, zamanı gelince de tekrar söktürüp yazlık lastiklerini taktırsınlar“ dedi. 

IHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.