Selahattin GEZER

Selahattin GEZER

Koronavirüs ders vermeli…

İçki gibi kötülüklerin anası olan II. Batı’nın, terörist virüs üreteceği ta başından beri belliydi. İnsanlığın başına atomu, her türlü kimyasal silahları bela edenler, elbette virüsleri de örgütleyip, başa bela edecektiler... Adamların kavgada, savaşta raconları yok, erkekliği hiç yok… Alt etmek için gözünü kırpmadan kahpeliğin her nevini yapacak bir alçaklığa sahipler…

Şimdi soruyorum: Kalleşçe örgütlenmiş bir virüs, musallat olduğunda, her türlü siyasi oyunları oynamaktan geri durmayan siyasetçiyi es geçer mi? Doymak bilmeyen sermayeyi ve ihanet etmekten zevk alanları, dinsizleri, imansızları, maddeperestleri, faize tapanları es geçer mi? Yoksa kime yapışır ise yaka paça ölüme mi götürür, din – iman tanımaz, sınıf gözetmez midir?

Yıllardır komplolar üzerine çalışanlar bağıra bağıra anlattılar; virüsle saldıracaklar, ekonomik saldıracaklar, dijital saldıracaklar. Ve söylenenler bir bir çıktı. Gerçi komplolar üzerine kafa yoranlar bağırmasa bile yukarda da belirttiğim gibi, her türlü alçaklığı yapmaya müsait karanlık Batı ve Hıristiyan – Yahudi terörizmi aç gözlülükle her koldan saldırıyor, hayat hakkı tanımıyor ve hiç doymak bilmiyorlar… Böyle bir Batı’nın biyolojik savaş çıkarmaması, çeşitli kahpeliklere tevessül etmemesi hiç mümkün değil. Birden fazla ilah edinen Batı, kendi ilahlarının kurban istemesine elbette cevap vereceklerdir ama biz ne yapıyoruz?

Birileri çalıştığı için elektrik, telefon, araba, uçak vs. bulundu. Üstelik ortada bir kopyası bir altyapısı olmadan meydana çıkmasına vesile olundu... Şimdi günümüz imkânlarıyla, akademisyenler, ilim – bilim çevresi, bizleri sağlık alanında, dijital ortamda koruyacak çalışmalara hız vermez iseler, kılıçla zalimi doğrayanların çocuklarını virüsle kan revan içinde bırakacaklar. Bu korana son olmayacak. Daha çok tahribat yapıcı özellik ile donanımlı virüsleri musallat edeceklerdir... Bu biyolojik harbe karşı bilim adamlarımız, üniversiteler kalkan üretmez ise o ilim onlardan davacı olacaktır. Doğal yoldan meydana gelmiş bir salgına eyvallah, yine de olmasını asla istemeyiz, Allah korusun ama bu kahpece örgütlenmiş virüs canımızı değil ruhumuzu yakıyor. Böyle bir hainliği insanoğlu, ilimle uğraşanlar nasıl yapar? Bu köpek soylarının çocukları, aileleri yok mu? Bunların sevdiklerine virüs musallat olduğunda ne hissederler? Demek ki bunların hisleri de virüs olmuş. Empati kuramayan her türlü güzel duyguları defnetmiş sayılır.

Bu memleketin bilimle uğraşan insanları, üniversiteler özellikle tıp insanları, Batı’nın her türlü hainliği yapacağını düşünerek, hiç devletten de beklemeden, doğabilecek sorunlara karşı gereken aşıları ve hazırlıkları yapmış olsaydılar, kahpelik peşinde olan Batı’ya karşı kuvvetli biyolojik savunmamız olurdu. Şimdi derler ki; ortada virüs yokken, mikrop yokken nasıl karşı tedbir alacaktık ki? Haklısınız ama o korona ortada yokken birileri laboratuar çalışmaları ile elde etmedi mi? Sizler de ortada olmayan tehlikeler, virüsler için yani desti kırılmadan öyle bir aşı yapardınız ki; türü ne olursa olsun, mermi gibi yok eder. Bir mermi ile sınıf gözetmeksizin her canlının hayatına son verilmiyor mu? Veriliyor. Sizlerde öyle bir aşı yapardınız ki küresel köpekler ne üretirse üretsin, yok edecek özellikte olurdu. Askerler cephede savaşır gazi olur, sizlerde laboratuarlarda düşman virüslere karşı aşı üretip gazi olursunuz, para sahipleri de destek vererek sermaye gazisi olurdular. Alın size aslanlar gibi vatanseverlik.

Bu arada ülkemiz zenginlerinin boyunlarında bir vebal vardır. Kârlarının bir kısmını idealist üniversite mensubu araştırmacılara teşvik ve yardım amaçlı vermeliler ve biraz ufuk sahibi olmalıdırlar. Böylece ilaç ve aşı yönünden tamamen yerli oluruz. Zenginlerimiz biraz düşük model yaşasalar, biraz canavar israfı dizginleseler, ilim dünyasına, laboratuarlara bayağı bir kaynak çıkar. Şuan gerçekten devletimiz bu koronaya karşı aslanlar gibi mücadele veriyor. Şimdi vatanseverlik sırası para ve ilim sahiplerinde. Haydi, ellerinizi taşın altına koyun, biraz gayret edin. Elini taşın altına koyanlardan, imkân sağlayanlardan ve ilim için, memleket için kafa yoranlardan Allah razı olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.