Kimyasal silah

Bu adamın akıbeti de Saddam'ın ki gibi olacak… “Küfür devam eder ama zulüm devam etmez” kaidesince bu adamın işi bitiktir.

Gayretullaha dokunacak zalimane uygulamalardan birini daha esefle, üzülerek, lanet okuyarak seyrediyoruz, bütün dünya seyrediyor.

Vicdanları kararmış, insanlıktan çıkmış, hedefe ulaşmak için her şeyi mübah sayan bir anlayış ile karşı karşıyayız.

Bir zamanlar Filistin'de çoluk çocuğu katleden bir rejime karşı merdane bir duruş sergilenmişti.

Bunu yapanların liderine karşı bütün dünyanın gözleri önünde “Siz çocuk katilisiniz, çocukları nasıl katlettiğinizi çok iyi biliyoruz” denmiş ve Müslümanların yüreğine su serpilmişti. Çünkü bunu söylemek bile bu zalimlere karşı büyük cesaret istiyor.

Beşşar Esad'ın zulmü onları geçti hem de Fersah fersah geçti. Artık birinin ve birilerinin buna dur demesi gerekir.

Yeri göğü inleten süper devletler neredesiniz? Neden sesiniz çıkmıyor? Yoksa siz sadece menfaatinize dokunduğu zaman mı harekete geçersiniz?

“Zalimin Zulmü Varsa mazlumun da Allah'ı var.” Burada zulme maruz kalan insanların size ihtiyacı yok... Cenab-ı Allah onların intikamını elbet bir gün acı bir şekilde olacaktır.

Suriye'de düşen her bomba beynimize, kalbimize, benliğimize düşüyor. Şer güçlerinin ortaya koyduğu bu zalimane sahneye artık son verilmeli…

İslam Teşkilatı Örgütü, Birleşmiş Milletler ne için kurulmuş? Bunlar ne iş yapar? Ne zaman harekete geçer?

Bir temizlikçi kadın pencereden aşağı ayağı kayıp düşerken son anda tek eliyle tutunmuş… Temizlik yaptığı evin kadını olacak zalim kadın elinden tutup kurtarmak yerine cebinden telefonu çıkarıp zavallı kadının durumunu kaydediyor.

İşte insanların vicdanı bu, maalesef üst düzey yani zengin ve yönetici taife alttakilere, fakirlere, düşkünlere böyle bakıyor.

Çok şiddetli bir imtihanla karşı karşıyayız. Cenab-ı Allah insanları fert fert imtihana tabi tuttuğu gibi toplumları da imtihan ediyor. Devletleri, zenginleri, güçlü kişileri de bu vesile ile imtihandan geçiriyor. İmtihanı kazandığımız söylenemez.

Kabirleri keşfeden bir zatın söylediği apaçık görünüyor. “Ölen 40 kişiden ancak bir iki tanesi imtihanı kazanmış diğerleri kaybetmiş.”

Rabbim bizleri imtihanı kazananlardan eylesin... Zalimlerden eylemesin… Amin

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum