Katil israilden Gazze’de görülmemiş alçaklık: Mezarlardan cesetleri çıkarıp parçaladılar!

Katil israilden Gazze’de görülmemiş alçaklık: Mezarlardan cesetleri çıkarıp parçaladılar!

Terör devleti israilin saldırılarında can kaybı 20 bini geçerken israilin akıl almaz bir suç daha işlediği belirlendi

Gazze’ye yönelik insanlık dışı saldırılarını 7 Ekim’den bu yana sürdüren israil ordusunun ‘yok artık’ denilecek bir suça daha imza attığı ortaya çıktı.

Amerikan CNN televizyonunun haberine göre İsrail ordusuna ait askerler, Gazze’deki Kamal Adwan Hastanesi’ne yaptıkları baskında ölü Filistinlilerin cenazelerine saldırıda bulundu.

Haberde, askerlerin hastaneden ayrılırken, sağlık tesisinin çevresine defnedilen Filistinlilerin mezarlarını kepçelerle yeniden açtığı, ardından da buldozerlerle cesetlerin üzerinden geçtiği ifade edildi.

CNN, ulaştığı video kayıtları ve uydu görüntüleriyle yaşananların doğruluğunu teyit ettiğini bildirdi. Haberde, ellerine ulaşan videolarda hastane arazisine dağılmış ve çürümeye yüz tutmuş insan kalıntılarının olduğu aktarıldı.

GÖRDÜKLERİNE İNANAMADILAR

israil ordusu, iddialara cevap vermezken hastanede görevli Çocuk Doktoru Hüsam Ebu Safiye, yaşadıklarının bir kabus olduğunu söyledi. Doktor Ebu Safiye, askerlerin cesetleri buldozerlerle sürüklediklerini, sonra da ezdiklerini belirterek daha önce böyle bir şeye şahit olmadığını dile getirdi. Filistinli doktor, cenazelere yapılanların dışında askerlerin eğitimli köpekleri tedavi gören bir çocuğa saldırttığını da anlattı.

Katiller sürüsü israil ordusu daha önce de buldozerlerle, doğu Gazze’deki el-Saha semtindeki Şeyh Şaban mezarlığına girerek defnedilen cansız bedenlere zarar vermişti.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.