Karamürsel'de Kutlu Doğum etkinlikleri coşkulu başladı

Karamürsel'de Kutlu Doğum etkinlikleri coşkulu başladı

Karamürsel Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri coşkulu şekilde başladı. Karamürsel'de tasavvuf konseri ve sema gösterisi büyüledi.

Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen program, Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde Karamürsel Müftülüğü Türk Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema gösterileri ile başladı. programı izleyenler unutulmaz anlar yaşadı. Karamürsel Müftülüğü Türk Tasavvuf Korosu Şefi Hakan Acar yönetiminde gerçekleştirilen Tasavvuf Müziği konseri, semazenler eşliğinde birbirinden güzel ilahi ve kasideler okuyarak izleyenleri mest etti.
Karamürsel İlçe Müftüsü Abdülcelil Çakar konuşma yaptı. Programa davetli olarak katılan Kutlu doğum programlarının unutulmaz siması olan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Karamürsel Müftülüğünün her sene güzel programlar düzenlediğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti ve program çerçevesinde dua yaptı. Peygamber Efendimiz (s.a.v) salavat-ı şerifler eşliğinde eller duaya kalktı.
Kaymakam Celil Ateşoğlu ise katılımlarından dolayı Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Ahmet Hakkı Turabi'ye çiçek verdi.
Samanyolu Haber