İzmir'de dev kutlu doğum programı

İzmir'de dev kutlu doğum programı

Ümitvar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, İzmir'de, 10 bin kişilik salonda kutlu doğum programı düzenliyor

RisaleHaber-Her yıl coşkuyla kutlanan Kutlu Doğum etkinliklerine, İzmir’de kapsamlı ve kaliteli organizasyonla bir yenisi daha ekleniyor…

3 Mayıs 2009 Pazar Günü saat 14:00’de Halkapınar Spor Salonunda gerçekleştirilecek programa deneyimli konuşmacı ve sanatçılar katılacak.

Programa konuşmacı olarak, Eğitimci–Yazar İslam Yaşar, Hollanda Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, TV Programcısı-Yazar Engin Noyan; sanatçılar Eşref Ziya Terzi ve Mustafa Cihat katılacak.

Programın sunuculuğunu TV programcısı Serdar Tuncer ile Radyo Programcısı Özgür Özkök yapacak.

Programa katılacak misafirleri Ersin Özyurt ve Grubu canlı müzik ve ilahilerle karşılayacak. Uşak Kur’an-ı Kerim okuma birincisi Mesut Karabacak’ın Kur’an tilavetiyle başlayacak programda ayrıca “Varlığa Doğan Güneş” isimli Sinevizyon gösterisi ile Sema Gösterisi de bulunuyor.

Ümitvar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz, “Programımızı, Peygamber Efendimiz’e (s.a.v.) yaraşır bir kalite ve içerikte hazırlamaya gayret gösterdik. Programımıza bütün çevrelerden yoğun ilgi gösterilmektedir. On bin kişilik salonun dolacağını umuyoruz. Amacımız Efendimiz’i coşku ve hasretle bir daha anmak, hatırlatmaktır. Programımız ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım amacıyla düzenlendiğinden, vatandaşlarımızın gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz. Bir şeye daha inanıyoruz ki, programımız uzun süre hafızalardan silinmeyecek inşaallah.” dedi.

Programla ilgili daha detaylı bilgi için adres: www.umitvar.org