İyilikder’den Madaya'ya yardım

İyilikder’den Madaya'ya yardım

İyilikder’in, Esad güçleri tarafından dünya ile bağlantısı kesilen ve açlıkla burun buruna gelen Madayalılar için başlattığı kampanya kapsamında toplanan 100 bin TL’lik yardım bölgeye ulaştırıldı.

Suriye’nin başkenti Şam’ın kuzeybatısında yer alan ve 7 aydan bu yana rejim güçleri ve Hizbullah milislerinin kuşatması altında olan Madaya şehrinde yaşanan açlık ölümleri sonrası İyilikder tarafından başlatılan yardım kampanyası yoğun ilgi gördü. Kampanya kapsamında toplanan 100 bin TL’lik yardım bölgeye güvenlik bir şekilde ulaştırıldı.

İyilikder’den yapılan açıklamada, “Bağışçılarımızın hassasiyeti ile tarafımıza ulaşan yardımların ilk kısmı olan 100 bin TL güvenli bir şekilde Madaya’ya ulaştırıldı. Suriye içerisinde de yardım faaliyetleri yürüten İYİLİKDER ile güvenilir ve Suriye içerisinde yardım çalışmalarında etkin rol alan kuruluşlarla yapılan protokol kapsamında iki ayrı kanaldan 100 bin TL nakdi yardım gıda ve temel ihtiyaçların Madaya halkına dağıtımı amacıyla bölgeye ulaştırdı. Gerek Türkiye’de gerekse dünyanın birçok ülkesinde ayrım yapmaksızın mağdur ve mazlumun yanında olma hedefinde çalışmalar yürüten İyilikder, Madaya halkına ve ülkemizdeki Suriyeli sığınmacı kardeşlerimize yardımlarımızı sürdüreceğiz’’ denildi.

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.