İşte Sony Xperia M5'in fiyatı!

İşte Sony Xperia M5'in fiyatı!

Sony'nin yeni orta ve üst seviye Xperia M5 modelinin fiyatı sonunda resmi olarak açıklandı. İşte yeni orta ve üst seviye Sony Xperia M5 modelinin fiyatı.

Popüler Japon akıllı telefon üreticisi Sony, yeni orta ve üst seviye Xperia M5 modeliyle birlikte Android telefon pazarındaki orta seviye algısını bir üst seviyeye taşıyor.

Orta seviye algısını değiştiriyor

Her ne kadar orta seviyede konumlanan bir akıllı telefon olsa da, hemen her özelliği ile üst seviyeye göz kırpan Sony Xperia M5'in resmi fiyatı da Tayvan'da açıklandı. Tayvan pazarında 12900 TWD yani yaklaşık 410 Dolar fiyat etiketi ile satılacak Sony Xperia M5'in Türkiye fiyatı da bir hayli merak ediliyor.

Türkiye fiyatı tahmin edilebilir

Dolar kuru ve vergiler göz önünde bulundurulduğunda 1300-1600 TL fiyat aralığında satılabilecek Sony Xperia M5, kendi fiyat segmentindeki Samsung Galaxy S5 ve Sony Xperia Z2 gibi eski amiral gemisi modelleri de geride bırakabilir.

5 inç Full HD ekran, 21.5 Megapiksel arka kamera, 13 Megapiksel ön kamera, Mediatek Helio X10 işlemci, 3 GB RAM, 16 GB depolama, MicroSD desteği, 2600 mAh batarya özellikleri ile dikkat çeken Sony Xperia M5, bakalım Türkiye pazarına kaç liralık fiyat etiketiyle girecek?

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.