İşte Samsung Galaxy A8'in fiyatı ve özellikleri!

İşte Samsung Galaxy A8'in fiyatı ve özellikleri!

Samsung’un en ince akıllı telefonu olan Galaxy A8, tanıtılmasının ardından raflarda yer almaya başlıyor. Son olarak Güney Kore’de ne zaman satışa sunulacağı bilgisi geldi.

Samsung’un geçtiğimiz hafta resmiyet kazandırdığı yeni Samsung Galaxy A8, özellikle inceliği ve bu inceliğine karşın sahip olduğu yüksek batarya kapasitesiyle dikkat çekmişti. Net olarak dünya genelinde satışa ne zaman sunulacağı, resmiyetiyle birlikte açıklanmamıştı ancak son bilgilere göre Samsung, Galaxy A8 modelini ilk olarak Asya pazarı kapsamında 24 Temmuz tarihinde Güney Kore’de satışa çıkartacak.

Beyaz, siyah ve altın rengi seçenekleriyle satışa sunulacak olan yeni Samsung Galaxy A8, 563 (32GB) dolar ve 515 (16GB) dolay fiyat etiketine sahip olacak.

Samsung Galaxy A8 Teknik Özellikleri

Samsung’un bir ara kategori olarak ürün gamı içerisinde yer verdiği A serisi Galaxy modelleri arasında en son yer alan A8 modelinin genel teknik özellikleri ise; 5,9mm kalınlık, 5,7inç FHD(1920x1080) Super Amoled ekran, Snapdragon 615 64-bit işlemci (1,5Ghz), Adreno 405 grafik birimi, 2GB RAM ve 16 Megapiksel f/1,9 diyafram açıklığına sahip kamera şeklinde sıralanıyordu.

Galaxy A8 Batarya Kapasitesi Dikkat Çekiyor

Ayrıca sahip olduğu 5,9mm kalınlığa rağmen, 3050mAh batarya kapasitesi ve arttırılabilir hafızasıyla dikkat çeken Galaxy A9, yazılım tarafında ise Android 5.1 Lollipop ile birlikte satışa çıkacak.

Yeni Samsung Galaxy A8 modelinin, Asya pazarından sonra Avrupa pazarına ve ülkemize ne zaman geleceği ise şu an netlik kazanmış değil.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.