İstanbul'da polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı

İstanbul'da polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 5 ilçe ve 14 farklı noktaya uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyona Özel Harekât ekipleri de destek verdi. Aranan 14 şüpheli gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde beş ilçede 14 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Geniş çaplı düzenlenen operasyonda arama yapılan adreslerde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 14 şüpheli ise gözaltına alındı.

14 ADRESE EŞZAMANLI BASKIN

İHA'nın haberine göre Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde toplanan ekipler şafak vakti konvoylar halinde operasyon yapılacak adreslere doğru yola çıktı. 14 kişiye yönelik düzenlenen operasyon, Silivri, Başakşehir, Beylikdüzü, Bağcılar ve Esenler ilçelerinde gerçekleştirilirken operasyonda 14 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

ÖZEL HAREKÂT DA DESTEK VERDİ

Başakşehir Güvercintepe Mahallesi’nde bir apartmana baskın yapan ekipler binanın en üst katındaki dairede arama yaptı. Dairede aramalar sürerken, binanın dışında ise Özel Harekât polisleri uzun namlulu silahlarla önlem aldı. Yapılan aramalarda çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, adresten bir kişi gözaltına alındı.

Habertürk

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.