İstanbul'da keçi hediyeli kurbanlık boğa
İstanbul'da bir kurbanlık satıcısı 17 bin TL istediği 1 tonluk Karaşimşek'i alana bir keçiyi bedava verilecek.
Erzurum'dan İstanbul'a 25 kurbanlık boğa getiren kurban satıcısı Seffan Yılmaz, bu yıl beklenen ilginin olmadığını bu yüzden böyle bir kampanya başlattıklarını dile getirdi.
"SON GÜN UCUZ ALIRIZ DÜŞÜNCESİ YANLIŞ"
Kurban almak isteyenlerin son gün değil de erkenden kurbanlarını almaları gerektiğini dile getiren Seffan Yılmaz,"Son gün ucuz alırım düşüncesi çok yanlış. Kurban görevini yerine getiren vatandaşlarımıza gereken tüm kolaylığı sağlamaya son gün değil bu günlerde de yaparız. Yeter ki gelsinler görsünler" dedi.
"EN LEZZETLİ ET BOĞADA"
Kurbanlık hayvan alacaklara önerilerde bulunan Yılmaz, "Eğer lezzetli et yemek istiyorsanız kesinlikle boğa almalısınız. Boğanın diğer hayvanlara oranla yağı daha az ve eti her zaman daha lezzetlidir" dedi.

Ensonhaber

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.