İstanbul'da kar yağışı uyarısı! Okullar tatil olacak mı?

İstanbul'da kar yağışı uyarısı! Okullar tatil olacak mı?

Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'da kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. AKOM bu durumun il genelinde olacağını söyledi. Peki İstanbul'da 8 Ocak'ta okullar kar tatili olacak mı?

Metropol İstanbul özlediği kar yağışına kavuşuyor. Bu gece yarısından itibaren başlayan kar yağışı hafta başından itibaren kuzeyden gelen sistem ile il genelinde etkili olacak. AKOM, İstanbul için uyarı yayınladı. Kar yağışı ve soğuk hava çarşambaya kadar sürecek. Peki yarın İstanbul'da okullar kar tatili olacak mı?

AKOM'dan gelen uyarıya göre Salı akşamına kadar sürecek yağış nedeniyle güneyde 2-5 cm, kuzey ve iç kesimlerde 5-15 cm kar örtüsü oluşacak. İstanbul'da yaşanacak olumsuz durumlara karşı da bir uyarı yayınlandı. Meteoroloji'nin İstanbul için tahminleri şöyle;

istanbul hava durumu 5 günlük

İSTANBUL'DA OKULLAR KAR TATİLİ OLACAK MI?

İstanbul'da 2 gün boyunca etkili olacak yağış okulların tatil olma ihtimalini de beraberinde götürüyor. Bu gece etkili olacak yağış 7-8 ve 9 Ocak için tatil ihtimali getiriyor. Bugün için herhangi bir karar henüz gelmedi. Fakat İstanbul Valiliği herhangi bir gün için açıklama yaparsa sizleri bilgilendireceğiz.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.