İstanbul ve Ankara'da beklenen kar yağışları sürüyor

İstanbul ve Ankara'da beklenen kar yağışları sürüyor

İstanbul'da özellikle Beylikdüzü'de etkili olan kar yağışı nedeniyle adeta göz gözü görmüyor. Ankara'da ise sabah saatlerinde görülen kar yağışı ara verse de akşam saatlerinde yeniden başlayacak.

İstanbul'da Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Silivri'de kar yağışı başladı. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün İstanbul'un yüksek kesimlerinde yaptığı karla karışık yağmur uyarısının ardından, kentte ilk kar yağışı Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Silivri bölgelerinde etkili oluyor.

TRAFİKTE AKSAMALAR YAŞANIYOR

Büyükçekmece'de kar yağışının etkisiyle trafikte yoğunluk oluştu. Silivri'nin Çayırdere ve Alipaşa mevkisinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler kontrollü bir şekilde ilerliyor.

METEOROLOJİ'DEN KAR UYARISI

Marmara Bölgesi'nde, İstanbul'un yüksek kesimleri ile Kocaeli ve Sakarya'nın güney kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda da yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece azalacak.

Çok bulutlu, Trakya hariç aralıklı yağmur ve sağanak beklenen bölgede İstanbul'un yüksek kesimleri ile Kocaeli ve Sakarya'nın güney kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği öngörülüyor.

Bölgede rüzgar, batı ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette esecek.

ANKARA'DA KAR YAĞIŞI

Öte yandan Ankara'da sabah saatlerinde kar yağışı başladı.Sosyal medyaki kullanıcılar sabah saatlerinde Ankara'dan kar yağışıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.