İstanbul Seyahat namaz için durmadı

İstanbul Seyahat namaz için durmadı

Şehirler arası ulaşım hizmeti veren İstanbul Seyahat isimli firmanın, namaz kılmak isteyen yolcularını mağdur ettiği ortaya çıktı.

Şehirler arası taşımacılık hizmeti veren firmalardan bazıları, namaz kılmak isteyen yolcularını mağdur etmeye devam ediyor. Bu firmalardan biri olan İstanbul Seyahat'te yaşanan namaz skandalı, sosyal medyada paylaşılan bir ihbar ile ortaya çıktı.

Namaz kılmak istediğini İstanbul Seyahat'e ait otobüsün şoförüne ileten Mehmet Şahin bir yolcuya, 'firma tarafından talimat verilmediği' gerekçesiyle otobüsün namaz için duramayacağı söylendi. 

ŞOFÖR: FİRMAM TALİMAT VERMEDİ

Namaz kılmak isteyen yolcu ise, ilgili otobüsün fotoğrafını da çekerek mağduriyetini sosyal medyada şu sözlerle dile getirdi:

"Arkadaşlar bugün bu otobüsle Samsun'a gittim.. Şoföre sabah namazına durması için rica ettim. Adam bana, 'duramayız, benim firmam bunun için bana talimat vermedi' dedi. Ben de, 'kendi insiyatifini kullan' dedim. Yine durmadı, tartıştık ve yola devam etti. Bu gönderiyi hepinizin paylaşmasını istiyorum ve İstanbul Seyahat denen bu ş...... firmayı boykota hepinizi davet ediyorum, şikayet maili gönderelim lütfen."

Yoğun tepki alan uygulama için İstanbul Seyahat'in nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu...

yeni akit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
6 Yorum