İstanbul Havalimanı 50 milyon yolcu taşıdı

İstanbul Havalimanı 50 milyon yolcu taşıdı

​6 Nisan’da İstanbul Havalimanı'na gerçekleşen ve "Büyük Göç" olarak adlandırılan taşınma operasyonunun ardından İstanbul Havalimanı, 23 Aralık 2019 itibari ile toplamda 50 milyon yolcuya ev sahipliği yaptı.

Mimarisi, alt yapısı, teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolculuk deneyiminin yanı sıra sürdürülebilirlik çalışmalarıyla ön planda olan İstanbul Havalimanı, 50 milyonuncu yolcusunu ağırladı.

İstanbul’dan New York’a seyahat eden Kobanbay ailesi uçuşları öncesi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan tarafından takdim edilen 50 milyonuncu yolcu plaketini aldılar. İGA Yönetim Kurulu üyesi Cemal Kalyoncu da Kobanbay ailesi’ne 2 adet İGA PASS Premium üyeliği hediye etti. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ise tüm aile üyelerine 2020 yılı içerisinde kullanabilecekleri açık bileti takdim etti.

50 milyonuncu yolcu olmanın kendileri için sürpriz olduğunu belirten Kobanbay ailesi, takdim edilen hediyelerle ilgili mutluluklarını dile getirerek New York’a uçmak üzere uçaklarına gittiler.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.