İsrailli esirler: Hamas'tan insanca muamele gördük

İsrailli esirler: Hamas'tan insanca muamele gördük

Terör devleti israil ve Hamas arasındaki esir takası anlaşmasının 2. gününde Hamas, 13 İsrailli ve 7 yabancı uyruklu rehineyi serbest bıraktı. Karşılığında israil ise 39 Filistinliyi serbest bıraktı

Hamas ile İsrail arasında varılan mutabakat kapsamında cuma gecesi serbest bırakılan israilli esirlerin tatsız bir durum yaşamadıklarını ve insanca muamele gördüklerini söyledikleri belirtildi.

"DEHŞET HİKAYELERİ YOKTU"

israilli haber platformu Walla'nın haberine göre, cuma gecesi Gazze Şeridi'nden büyükanne, anne ve bir erkek çocuğun serbest bırakıldığı Munder ailesinin yakını, aileyi ziyaret ettikten sonra esirlerin anlattıklarını paylaştı. Munder ailesinin üyesi, "(İsrailli esirler) Olumsuz bir durum yaşamadılar. İnsanca muamele gördüler. Düşündüğümüz gibi dehşet hikayeleri yoktu." ifadesini kullandı.

HABERLERİ TAKİP ETMİŞLER

İsrailli esirlerin Gazze Şeridi'ne götürülmek üzere motosiklete bindirildikten sonra şiddet görmediklerini belirten aile üyesi, İsrailli esirlerin kendilerine verilen radyo ve televizyondan haberleri takip ettiklerini söylediklerini aktardı.

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.