İslami Ekonomi ve Finans 2015 Sempozyumu başladı

İslami Ekonomi ve Finans 2015 Sempozyumu başladı

Anadolu Ajansı'nın Medya Ortağı olduğu "İslami Ekonomi ve Finans 2015 Sempozyumu", Kur'an-ı Kerim tilaveti ile açıldı.

"İslami Finans Refahın Paylaşımında İtici Bir Güç Mü?" temasıyla düzenlenen, "İslami Ekonomi ve Finans 2015 Sempozyumu" başladı.

Anadolu Ajansı'nın (AA) Medya Ortağı olduğu "İslami Ekonomi ve Finans 2015 Sempozyumu", Kur'an-ı Kerim tilaveti ile açıldı.

Boğaziçi Üniversitesi'nde Dünya Bankası Küresel İslami Finans Geliştirme Merkezi (GIFDC), Borsa İstanbul, İslam Kalkınma Bankası (IDB), İslami Araştırma ve Eğitim Merkezi (IRTI) ve Guidance Financial Group iş birliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen söz konusu sempozyum, akademik çevreler, politika belirleyiciler ile özel sektör temsilcilerini bir araya getirerek, İslami ekonomi ve finansla ilgili yenilik ve ilerlemeleri destekleyecek.

İki gün sürecek sempozyum kapsamında Dünya Bankası Grubu Finans ve Piyasalar Küresel Uygulamalar Kıdemli Direktörü Gloria Grandolini, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Talat Ulussever, İslam Kalkınma Bankası Grubu (IDB) Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Tıktık, İslami Araştırma ve Eğitim Merkezi (IRTI) Genel Direktörü Profesör Muhammed Azmi Ömer ile Guidance Financial Group Başkanı Dr. Muhammed Hammour konuşma yapacak. 

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum