İslam düşmanı Hollandalı çocuk doktoru Müslüman oldu

İslam düşmanı Hollandalı çocuk doktoru Müslüman oldu

İslam'a karşı açıkça düşmanlığı ile tanınan Hollandalı çocuk doktoru Pauline'nın Müslüman olma hikayesi

Daha çok düşmanlık yapmak için İslam aleyhinde araştırma yapmaya başlayan Pauline, Converts to Islam'da yer alan bilgilere göre ummadığı bir sonuçla karşı karşıya kaldı.

İşte Pauline'nin ağzından İslam'la buluşma hikayesi:

BU DİNİN NE KADAR KÖTÜ OLDUĞUNU ANLATMAK İÇİN OKUDUM, ARAŞTIRMALAR YAPTIM

"Eskiden İslam düşmanıydım. Medyada İslam hakkında söylenen her şeye inandım. İslam hakkında bilgi edinmek ve insanlarla konuşup, tartışmak ve bu dinin ne kadar kötü olduğunu anlatmak için okudum, araştırmalar yaptım.

ZAMANLA "NEFRET EDİYORUM AMA SEVDİĞİM ŞEYLER DE VAR" DEMEYE BAŞLADIM

"Zamanla kendi kendime "İslam'dan nefret ediyorum ama sevdiğim şeyler de var" demeye başladım. Aylarca okuyup çalıştıktan sonra artık "bu dinden nefret ediyorum" diyemedim. Kendimi tutamayıp İslam'ı seçtim ve müslüman oldum."

İSLAM KADININ KİŞİLİĞİNDEKİ DEĞERİ ORTAYA ÇIKARIYOR

"İslam dinini kadına baskı yapan, onları sıradan insanlar gibi yaşatmayan bir din sanırdım. Ama gerçek İslam'ı öğrendikten sonra böyle olmadığını anladım. İslam ve müslüman kadınlar hakkındaki düşüncelerim gerçek değilmiş. Kadını modaya, topuklu ayakkabılara, pahalı kıyafetlere ve başkalarının görünüşüne göre davranmaya iten sebepleri bir kenara bıraktım. İnsanların ne düşündüğü baskısından kurtulunca başörtüsünü taktım. Bugün gerçek hayatıma, aileme, işime, Allah'a ve kendime yöneldim. İslam kadının kişiliğindeki değeri ortaya çıkarıyor. Kadını hayatta sadece güzel olmak için var oldukları fikrinden kurtarıyor.

İSLAM'IN EN SEVDİĞİM YANI: GÜNDE 5 VAKİT NAMAZ VE DUA

Müslüman olduktan sonra namaz diye güzel bir ibadetim var. Günde 5 vakit namaz kılıyoruz yani 5 vakit dinleniyorum. Günde 5 vakit derdimi beni yaratan Yüce Rabbime anlatıyorum. Bu da İslamın en sevdiğim yanı. Daha önce namaz kılmadıysanız şimdi gidin kılın ve ardından dua edin. Gerçekten dua seni kurtaracak, çünkü beni kurtardı."

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
5 Yorum