İŞKUR KPSS şartsız 488 sağlık personeli alımı yapılacağı duyuruldu!

İŞKUR KPSS şartsız 488 sağlık personeli alımı yapılacağı duyuruldu!

İŞKUR’un ‘’açık iş ilanları’’ kategorisinde yayınlanan ilanlara göre en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden KPSS’siz olarak toplam 488 sağlık personeli alımı yapılacak.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Sağlık personeli alımı için yeni iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’açık iş ilanları’’ kategorisinde yayınlanan ilanlara göre; Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Acil Tıp Teknisyeni, Adli Tıp Teknikeri / Otopsi Yardımcılığı, Diğer Sağlık Personeli (İşyeri Hemşiresi), Ebe, Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi ve Hemşire alımı olmak üzere 7 farklı branştan sağlık personeli alımı yapılacak!

Toplamda 488 sağlık personeli alımı yapılacak olup, adaylardan KPSS şartı ve yazılı-sözlü sınav şartı istenmemektedir. Ön başvurular en geç her bir ilanın son başvuru tarihi farklı olmak üzere 30 Mart 2020 tarihine kadar İŞKUR'a yapılacak olup, personel alımları en az ilköğretimi lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden olacaktır.

Aşağıda her bir ilan için linkler belirtilmiştir. Bu linklere tıklayarak İŞKUR şubelerine gitmeden online iş başvuru kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için adayların İŞKUR’a kayıtlı olmaları yeterlidir. Linki tıkladığınızda karşınıza, hangi şehirlerden ilgili meslek gurupları ile ilgili personel alımı yapıldığını gösteren sayfa açılır. Bu açılan sayfadan bulunduğunuz ilde ki ilanları görüntüleyebilir ve ilgili iş ilanına tıkladığınızda karşınıza ilan ile ilgili başvuru şartları, özel koşullar, mezuniyet şartı ve adaylardan istenilen diğer bilgiler görüntülenir. Bu sayfa üzerinden e-devlet şifreniz ile giriş yapıp, seçtiğiniz ilana anında online başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca online başvuru yapmak istemeyen adaylar en yakın İl-İlçe İŞKUR şube müdürlüklerine şahsen giderek de iş başvuru kayıtlarını oluşturabilirler…

Kamu Personeli

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.